| Follow || Dashboard |
//contenganDEMIcontengan
ERTI KEHIDUPAN EP.1.....
Wednesday, 15 February 2012 | 22:13 | 1 Talking ♥
1 comment(s)


Asalamualaikum...w.b.t


Pernah korang denga ayat ni??"every person u meet along the way, touches u'r life in a special way"


Actually,that was my favourite quote..

Setuju aku kate,,stiap orang yang korang jumpe dipertengahan jalan kehidupan korang sememangnye

 menyentuh kehidupan korang dengan cara yang tersendiri??even,,orang tu korang tak kenal rapat

 pun..tpii,once korang kenal..korang akan teringat..tak banyak,sikit pun mesti ade kan...

ok..same goes with me...


Hmmm...rase macam kejap sangat la pulak 3 tahun ni..

Banyak yang aku blaja 3tahun duduk jauh dari kluarge..(orang perantauan la katekan..hehe)


bile dah jauh dari kluarge,,kawan2 la "kluarge" kedue aku kan..semestinye..

banyak yang aku blaja dari diorang,,sush senang same2,msak megi same2,stay up same2..pndek cite,sume same2 la..

Noww..da almost 3 years..bulan 7 ni abess..soo, tak dpat dah rasenye nak buat tu semua same2..

pape pun,life student is the best..!sape stuju,,thumbs up me..!=D


sangat2 berharap..persahabatan yang telah dicipte sesingkat ni..dapat berkekalan hingge akhir hayat..AMINN..


Older PostNewer Post
♥ Si Penconteng ♥

Bismillahirrahmanirrahim... ♥ the owner of this blog ♥ do call me nadia or UCU ♥ Johorian ♥ Nurse2be ♥ UniSZA's student ♥


♥ FootPrints hEre:D ♥

:)

♥ jom follow me on: ♥

CikMisi Nadia


♥ Kesayangan ♥


♥ Thanks to:) ♥

Skin By //SuhailaRoslan

Semua Hasil Contengan Di Atas Adalah Hak Terpeliha Tuan Belog